ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Voditelj počeo da sapliće jezik i otežano čita, a on da je usledilo OVO, MUK U STUDIJU
Voditelj, Foto: ITV

ŠOKANTNO!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO: Voditelj počeo da sapliće jezik i otežano čita, a on da je usledilo OVO, MUK U STUDIJU

Neki od gledalaca pomislili su i da imaju problem sa automatskim signalom i da se nadaju da se voditelj sada oseća bolje

Objavljeno:

Voditelj vesti ITV-a zbrinut je nakon što mu je naglo pozlilo u programu uživo. Rage Omar (56) urednik "ITV News International Affairs" prezentovao je vesti za jučerašnji dan nešto oko 22 časa kada je iznenada počeo da sapliće jezik i otežano čita.

Iako je još uvek nejasno šta se tačno dogodilo, ITV News je potvrdio da gospodin Omar "sada dobija medicinsku negu" i da je zahvalan za sve dobre želje, jer su gledaoci brzo izneli svoju zabrinutost na društvenim mrežama, Dejli mejl.

"Svesni smo da su gledaoci zabrinuti za Omara. On se nije dobro osećao u petak dok je prezentovao vesti, ali sada dobija svu potrebnu medicinsku negu i svima se zahvaljuje na dobrim željama", rekao je portparol ITV News.

ITV+1 je takođe povukao program iz ponovnog prikazivanja, pošto je poruka na ekranu glasila "Vratićemo se uskoro. Privremeno nismo u mogućnosti da vam ponudimo našu +1 uslugu".

Na snimku se čini da gospodin Omar postaje drhtav i bori se da izgovori svoje reči dok govori o segmentu o životu tokom vikenda. Gledaoci su brzo izrazili zabrinutost na društvenim mrežama, a jedan korisnik je rekao: "Zapravo ne mogu da verujem da je ITV pustio Rage Omara da radi celu emisiju".

"Ako je bolestan, oni su dužni da se brinu o njemu, ako je bio pod uticajem nečega, oni imaju odgovornost prema gledaocima. Ozbiljno se nadam da je dobro jer je to bilo teško gledati", naveo je.

Neki od gledalaca pomislili su i da imaju problem sa automatskim signalom i da se nadaju da se voditelj sada oseća bolje.

Gospodin Omar, britanski novinar rođen u Somaliji, postigao je globalni ugled kroz svoj rad kao strani dopisnik Bi-Bi-Sija tokom invazije na Irak i pada Bagdada 2003. godine.

Osvojio je brojne nagrade za svoj izuzetan rad u to vreme, uključujući nagradu Peabodi za svoje izveštaje za BBC iz Sudana i BAFTA za BBC-jevo izveštavanje o invaziji na Avganistan u kojoj je bio jedini zapadni TV novinar koji je izveštavao iz unutrašnjosti Talibana.

Nakon toga radio je u Al Jazeeri International od 2006. do 2010. godine, gde je prezentovao dokumentarnu seriju "Witness", služeći kao dopisnik za Bliski istok za London Division.

Pridružio se ITV News-u kao specijalni dopisnik i voditelj u januaru 2013. godine, izveštavajući o širokom spektru vesti, kao i stvarajući posebne detaljne izveštaje iz cele Velike Britanije i inostranstva.

Pre nego što je promovisan u urednika za međunarodne odnose za ITV vesti 2014.

Upravo ovog meseca otac troje dece našao se u "nebranom grožđu" sa nekim fudbalskim navijačima zbog komentara koje je dao o trci za titulu u Premijer ligi.

Bonus video:

00:10

Siniša Mali na Kurir televizija

(Espreso/Telegraf.rs/J.P./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.